Masterplanner innovatieve waterbouw › Heuvelman Ibis

Masterplanner innovatieve waterbouw

Masterplanner innovatieve waterbouw

Voor 1 fte

Masterplanner waterbouw -personele capaciteit & materieel & techniek-

Heuvelman Ibis is met ruim 100 specialisten een prominente speler in de innovatieve waterbouw. Als modern en solide waterbouwbedrijf, onderscheidt zij zich sinds 1975 door het in eigen beheer realiseren van nieuwe producten, methodieken en technologieën. Waterbouw laat zich bij Heuvelman Ibis vertalen in diverse specialismen en een totaalconcept. Van baggerwerkzaamheden tot kust- en oeverwerken en van hydrografie tot de constructie van steigers, sluisdeuren, vaarwegmarkering en een diversiteit aan waterbouwkundige werken. Het kapitaalintensieve bedrijf in de provincie Groningen (met nevenvestigingen in Amsterdam en de Duitse havenstad Leer) heeft de kennis, ervaring, klantenkring én het materieel tot haar beschikking om een geslaagd totaalproject neer te zetten. Zij loopt voorop waar het gaat om CO2-reductie, duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatieve concepten binnen aanbestedingsprocedures op basis van 'Design en Construct'.

Medewerkers en afdelingen hebben veel handelingsvrijheid, vakkennis, betrokkenheid en innovatiedrang. Het succesvolle familiebedrijf is de afgelopen periode getransformeerd naar een zakelijke en wereldwijde marktspeler met een omzet van ruim 40 miljoen. Om verdere professionalisering en groei tot stand te brengen zoekt ASBR voor ons op basis van exclusiviteit een ervaren Masterplanner die de personele capaciteit – materiaal – materieel afstemt op de klantafspraken en maximaal rendement realiseert.

De uitdaging bij Heuvelman Ibis

Heuvelman Ibis heeft de kennis, de ervaring én het materieel tot haar beschikking om ieder waterbouwkundig project tot een succes te maken. Vanwege de toenemende complexiteit en omvang van projecten is planning van personele capaciteit en materieel een steeds meer prominente rol gaan vervullen. Zowel tijdens de voorbereiding, realisatie als oplevering. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe sterk sturende en centraal coördinerende rol van Masterplanner binnen Heuvelman Ibis.

Je levert vanuit het Bedrijfsbureau een belangrijke bijdrage aan het succes van de projecten. In nauw overleg met Projectleiders, Uitvoerders en HRM zorg je dat mens en materieel tijdig, juist en volledig beschikbaar zijn om te excelleren binnen projecten. Je zet alle resources effectief in en denkt zeer proactief mee. Rekening houdend met duurzame inzetbaarheid, beschikbaarheid, projectrisico’s en het realiseren van maximaal rendement. Je bent constant ‘in control’ (Heuvelman Ibis gaat binnenkort over op Navision) en denkt voortdurend enkele stappen vooruit. Je staat garant voor een realistische projectplanning. Door jouw interventies ontstaat er een voorspelbaar projectresultaat; je helpt bij het opstellen van projectplanningen en calculaties en het monitoren van de voortgang.

Het ideaalprofiel

  • HBO werk- en denkniveau, met een afgeronde opleiding in de richting Planning en/of Logistiek.
  • Ervaring binnen de waterbouw / GWW of een andere technisch georiënteerde (project)omgeving.
  • Minimaal 5 jaar ervaring als zelfstandig Planner / Masterplanner mens en materieel, bij voorkeur binnen een internationale context.
  • Stevige en communicatief vaardige sparringpartner voor projectbetrokkenen en klanten.
  • Je bent sociaal vaardig met een zakelijke inslag, een teamspeler die in staat is proactief te schakelen op verschillende niveaus.
  • Heuvelman Ibis draait “24/7 all over the world”; in het weekend ben je eventueel bereikbaar bij incidenten.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal.

 

Interesse in Heuvelman Ibis?

Spreekt het je aan en kun je voldoen aan het gestelde profiel? Dan zijn wij benieuwd naar jouw cv en motivatie! ASBR YouManagement begeleidt Heuvelman Ibis exclusief bij het hele proces. Je kunt je vandaar (vertrouwelijk) richten tot ASBR YouManagement, Edwin Klomp. Voor reacties per e-mail: vacature@asbr.nl. Voor vragen of een toelichting: 088-1260440, na kantoortijd 06-55194295.

https://www.asbr.nl/inschrijven/?titel=Vacature:%20Heuvelman%20Ibis%20I%20Masterplanner%20innovatieve%20waterbouw

Solliciteren