Kust- en Oeverwerken › Heuvelman Ibis

Kust- en Oeverwerken

Kust- en Oeverwerken

Op het grensvlak van water en land heerst een constante strijd tussen de elementen. Zonder menselijk ingrijpen is het water vrijwel altijd winnaar. De bescherming van onze kust en oevers is daarom van levensbelang.

Wij gaan de strijd met de elementen graag voor u aan, met een keur aan verdedigingswerken in alle denkbare combinaties. Van pieren en andere stroomgeleiders tot beschoeiingen in allerlei vormen en maten en van damwanden, kwelschermen, schanskorven tot zetstenen, taludverdedigingen en kraag- en zinkstenen. Maar ook de aanleg van in- en uitlaatwerken als kabel- en leidingdoorvoeringen, het leggen van kabels en zinkers en alle andere denkbare (beton)kustwerken nemen we maar wat graag voor onze rekening.

Daarbij kijken wij bij elke klus welk materieel en welke mensen het best geschikt zijn voor de specifieke klus. Zo kiezen we voor elk karwei de juiste steensoorten en hebben we gekwalificeerd en ervaren personeel in dienst dat in staat is om volledig in eigen beheer kraag- en zinkstukken te vervaardigen en te plaatsen.

En ook als de werken eenmaal zijn afgerond, houdt onze dienstverlening niet op. Ook wat betreft het onderhoud, kunt u altijd op ons rekenen.